Élet sója

Kiselejtezett élelmiszerekből főznek a Maradék-étteremben

2016. október 02. - Tünde Bagó

Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ami szép az harmonikus, egészséges, s ami pedig hibás, selejtes, az már használhatatlan. Éppen ilyen alapon vásárolunk legtöbben a zöldséges standoknál, s az áruházakban, amelyre néhány napja Konyhalál bloggertársam egy cikkében rámutatott. Anette Keuchel…

Tovább

Minden, amit megtudtam az emberről a menekültválság kapcsán

Az úgynevezett menekültválság kirobbanása óta sok helyen jártam Európában. Keleten és nyugaton, délen és északon egyaránt. Figyeltem az embereket, beszélgettem velük, olvastam véleményeket, láttam menekülteket, menekülttáborokat, kisvárosokat, nagyvárosokat. Megfigyeltem a saját reakcióimat, s mások…

Tovább
süti beállítások módosítása