Élet sója

Egy csók a belépő ezekben a kastélyokban

2017. február 12. - Tünde Bagó

 

Egyetlen csók a szerelmünkkel ezen a héten és öt fantasztikus kastélyba ingyen kapunk bebocsájtást. A Valentin-nap lázában ég a világ. Jobbnál jobb ötletekkel állnak elő éttermek, szórakozóhelyek, virágárusok, csokigyártók. Miért maradnának ki a sorból a múzeumok, s a kastélyok? 

Figyelem! Újrahasznosítható ötlet következik!

Fantasztikus kezdeményezéssel állt elő az alábbi öt német kastély a szerelemesek napja alkalmából. Február 13. és 19. között fogd a párod kezét, látogass el Heidelbergbe, Schwetzingenbe, Mannheimbe, Ludwigsburgba vagy Stuttgart-Solitude-ba, csókold meg a pénztáros néni előtt a szerelmedet, s már be is léphettek az egykori hercegek világába ingyen - hirdeti a baden-württembergi kastélyok weboldala

Fotók forrása: A múzeumok weboldalai

 

S hogy további izgalmakat is vigyenek a kirándulásba, javasolják, hogy készítsenek a párok egy szelfit, háttérben a kastéllyal, majd február 21-ig a #KüssmichimSchloss hastagh megadásával töltsék fel saját facebook oldalukra, s automatikusan résztvesznek egy sorsoláson, amelyen a nyeremény két személynek egy történelmi színfalak és hangulat keretében elfogyasztott vacsora, egy színházi előadással a heidelbergi vagy a ludwigsburgi kastélyban. 

A szervezők garantálják, hogy felejthetetlen élményben lesz része azoknak, akik a vacsorán résztvesznek. Véleményem szerint azok sem maradnak élmények nélkül, akik csókjukért csupán egy ingyenes belépést kapnak ezekbe a fantasztikus rezidenciákba. 

Hajrá szerelmesek, előttünk a hét! Hajra ötletvadászok, előttünk a következő Valentin-nap!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr1212782342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
egy_csok_a_belepo_ezekben_a_kastelyokban
süti beállítások módosítása