Élet sója

III. Napóleon esete a svájci ostyával

Csokival töltött finomság a Bodeni-tó partján

2018. március 31. - Tünde Bagó

Beleharapsz egy süteménybe, vagy egy édességbe és gondolsz vajon arra, hogy milyen története van? Mi sokszor, s legtöbbször ki is nyomozzuk, hogy kik és mikor készítették el először a kezünkben lévő finomságot.  A Bodeni-tó mellett számos gasztronómiai történetre akadtunk, köztük a Gottlieber ostya…

Tovább

Vigyázz Barcelonával, veszélyes lehet!

Élménybeszámoló és hasznos információk a katalán fővárosba utazóknak

Két nap alatt beleszeretsz Barcelonába, négy nap alatt szerelmi mámorban úszol, hat nap alatt pedig azon fogsz gondolkodni, hogyan bútorozhatnál vele össze. Ha nem akarod magad egy ilyen veszélyes kalandnak kitenni, akkor ne is olvass tovább! Az előző posztban itt leírtam nektek, hogy milyen…

Tovább
süti beállítások módosítása