Élet sója

Kaland Luxemburgban

2012. szeptember 06. - Tünde Bagó

Kedves Olvasóim!

Az új oldal tiszteletére most más lesz ez a bejegyzés. Egy novellát kaptok ajándékba, amelyben egy kicsit csöpögős történeten keresztül kalauzollak Benneteket végig Luxemburgon, a számomra oly kedves országon és fővárosán.  Feltöltök egy videót is, amely a novella helyszíneit örökíti meg, hang is jár hozzá, ezért ne feledjétek bekapcsolni a hangszórót. 

A történet teljes egészében a fantázia szüleménye, bármely hasonlóság a valósággal csak véletlen.

Kaland Luxemburgban

Marthe Luxembourgba érkezésekor először az uniós negyed új felhőkarcolóit pillantotta meg. Szerette a várost. Luxembourgban minden olyan tiszta, kifinomult és nyugodt. Gyermekkorában édesapjával sokat jártak ide. Mostanában a barátnőkkel jöttek át egy-egy ígéretes pasifogó partira. A belváros egyik föld alatti parkolójába vitte be Minijét, ahonnan közvetlenül a város egyik legszebb parkjának közelében ért a felszínre. Az Adolphe híd alatt húzódó zöld szigeten, a Pétrusse völgyében sétautak kacsáztak mindenfelé. Marthe kedvenc helye az a pad volt, ahonnan a szemben lévő sziklába vájt kazamata maradványát és a titokzatos lépcsőt vehette szemügyre. Édesapja sokat mesélt a kazamaták rejtélyeiről, amelyeken Marthe mindig elámult. Ez a sziklába vájt lépcső olyan volt, mintha hívogatná a szemlélőt az erdőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr7612781654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

admin 2012.09.26. 11:15:25

Kedves nürnbergi Olvasóm! Örülök, hogy tetszett a Luxemburgi kaland, s annak még inkább, hogy kedvet csináltam az utazáshoz, hiszen éppen ez a célja a blognak. Köszönöm az olvasást. Üdv Élet sója blog

admin 2012.09.26. 11:16:36

Köszönöm a gratulációt, kedves Árpi! Örülök, hogy olvasod a blogomat. Üdv Élet sója blog
kaland_luxemburgban
süti beállítások módosítása