Élet sója

Magyarország a mi szemünkkel

2013. március 16. - Tünde Bagó

 

Kedves Olvasóim!

A napokban múlt egy éve, hogy Németországban élünk. Sok szép tájat láttunk, rengeteg élménnyel gazdagodtunk, s mára eljutottunk odáig, hogy már minket is megkérdeznek a német barátok, kollégák, csoporttársak, hogy milyen Magyarország. Sőt azt kérték, hogy mutassunk képeskönyvet a szülőföldünkről. Képeskönyvünk legfeljebb Budapestről akad, de rengeteg saját fotónk van az ország különböző tájairól. Ezért úgy döntöttünk, hogy készítünk belőlük egy montázst és ezt adjuk közre német barátainknak, ismerőseinknek.

Ezt a videót mutatom be most Nektek is, hátha a tavasz közeledtével - reméljük ez a hétvége volt az utolsó tombolása a télnek egy jó időre - kedvet kaptok, hogy megnézzétek Magyarország valamelyik szép vidékét.

A feliratok németül vannak ugyan, de nem hiszem, hogy ez rontja a montázs élvezetét. Aláfestésnek Liszt Ferenc II. magyar rapszódiáját hallhatjátok.

Jó szórakozást!

Viel Spaß! - mondja a német

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr5212781712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyarorszag_a_mi_szemunkkel
süti beállítások módosítása