Élet sója

Sziklákon függő szállodai szoba

2016. január 13. - Tünde Bagó

Napjainkban a szállodák esetében már nemcsak az a vonzó, ha a legújabb desing elemek díszítik, vagy óriási wellness-részlegeket alakítani ki, hanem az, ha megpróbálják az adrenalinszintet is fokozni vendégeiknél.

Nem tudtam elmenni a külföldi lapokban napok óta keringő perui szálloda videója mellett. Már a megnézése is eléggé felpörgette az adrenalin szintemet, így azt hiszem én kihagyom a foglalást ezekbe a polykarbonát-aluminium kapszulákba. 

skylodge_adventure_suits_peru_1_600x364.jpg Fotó forrása: http://www.tourismontheedge.com/

 

De amennyiben mégis elszánnám magam, akkor először a hegymászást kellene gyakorolnom, ugyanis ebben a szállodában nem lift és puha szőnyeggel fedett folyosó vezet a szobánkhoz, hanem egy kiépített mászófal a sziklán, amelynek oldalára erősítették 400 méter magasságban a kapszulákat, azaz a szobákat. 

Minden szoba 4 ágyas és teljesen átlátszó falú, így könnyen megesik, hogy éppen a wc-n ülve egy madárral beszélgethetünk. No, azért vannak függönyök is, s persze éjszaka sem biztos, hogy sokan leskelődnének az ablakunkon. Valamennyihez tartozik egy fürdőszoba és egy tetőterasz, ahonnan még extrémebb körülmények között fogyaszthatjuk el a reggelinket.

A kilátás csaknem 300 fokos szögben biztosított a Cuczo-völgyre 300 euróért éjszakánként, amelyet már akár a booking.com oldalon is foglalhatunk.

Javaslom először így a videón keresztül kukkantsunk be a szállodába, majd csak ezután nyomjuk meg a foglalás gombot. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr7512782100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agi Hugi 2016.01.20. 05:24:36

Mi van akkor ha sziklaomlas van? Izgalmas es csodalatos a csillagos eg alatt elaludni, szunyogok es bocarak nelkul, de kellemetlen halal lehet, egy foldrenges vagy sziklaomlas miatt lezuhanni. Persze ha ejtoernyot is adnak hozza, kkor semmi gond.

Éva Tamásné Karl 2016.01.23. 06:18:58

Klassz és OKÉ, na de hogy megy oda a takarítónéni ?!
sziklakon_fuggo_szallodai_szoba
süti beállítások módosítása