Élet sója

Hogyan kerülnek a szórakozóhelyek a metrótérképre?

2016. július 12. - Tünde Bagó

Megérkezel egy európai nagyvárosba, s szeretnéd tudni, hogy hol találod az ízlésednek megfelelő zenei klubot, bárt, szórakozó helyet, de az útikönyvek csak alig említenek néhányat? Nyilván előkapod a jó öreg keresőt, a google-t, hosszas keresés után rátalálsz egy jól hangzó klubra, de oda el is kell jutni. Elő egy térkép, mellé egy metrótérkép, s alig egy órás keresgélés után már indulhatsz is szórakozni. A wimdu most megkönnyíti a dolgodat, már ami az egyik legnagyobb bulivárost, Berlint illeti. 

A szállásközvetítő cég elkészítette a berlini szórakozóhelyek térképét úgy, hogy fogott egy metrótérképet és a megállókhoz társította a bárokat, zenei klubokat. De nem ám csak úgy egyszerűen, hanem még zenei stílus szerint is különválogatta. 

House, Jazz, Techno, Hip-hop, disco - amire csak szükségünk lehet. S ezzel a térképpel nemcsak könnyedén odatalálunk, hanem még egy jó szállást is foglalhatunk a közelében, rögtön a wimdu oldalán, amely már magyarul is elérhető. 

A képre kattintva elérhető a nagyítható verzió is (előjön ismét kicsiben és a sarkában láttok egy expander gombot, megnyomva olvashatóvá válik), amelyen könnyebben keresgélhettek a bárok és a megállók között, s tartozik hozzá egy felsorolás zenei ágakra bontva. Reméljük, hamarosan egyre több európai nagyvárosról készül majd ilyen térkép. Lennének javaslataim a témákra is, úgy, mint éttermek, cukrászdák. :-)

 

 

BerlinClubs-UBahn-DE-2

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr912782190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
hogyan_kerulnek_a_szorakozohelyek_a_metroterkepre
süti beállítások módosítása