Élet sója

Női test a természet ölelésében

2017. február 03. - Tünde Bagó

A természet és a női vonalak harmóniája lehetne a címe annak a kiállításnak, amelyet ezekből, a Mátrában készült aktfotókból rendezhetnénk. Évekkel ezelőtt egy aktfotós workshop alkalmával készültek a képek. 

Bizonyára többen furcsán néznek most, hogy elengedtem a férjem aktfotózásra. Érdekes, hogy számomra ez sohasem jelentett gondot, mert tudom, itt nem erotikáról, szexről vagy esetleg valamilyen perverzióról van szó. A fotózás, mint művészeti tevékenység és az emberi test szépsége az, ami mindenkit odavonozott a Mátrába azon az őszön. A cél a harmónia megteremtése volt nő és természet között. Annak tanulmányozása, hogyan válik a női test még vonzóbbá a természet ölelésében?! Hogyan hatnak egymásra?! Hogyan teremtenek kapcsolatot? Hogyan tudnak eggyé válni, vagy éppen önállóak maradni egy-egy fotó kedvéért? 

Nézzétek meg a következő alkotásokat és döntsétek el, hogy sikerült-e a célt megvalósítania a fotósnak!

(A galériára kattintva a fotók nagyban is megjelennek!)

Tánc a gyökerekkel

Tükröm, tükröm

akt17_small_338x600.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

 

Jane, a rejtőzködő

akt13_small_369x600.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

 

Nász előtt az avaron

akt10_small_414x600.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

 

 

Nász után az avaron

akt9_small_600x390.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

 

Hajlatok

Üzenetre várva

akt16_small_600x402.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

 

A cikkben szereplő valamennyi fotó dr. Szalai Krisztián tulajdona, annak másolása, mentése, más weboldalakon történő megjelentetése csak a szerző engedélyével lehetséges!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr6412782330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
noi_test_a_termeszet_oleleseben
süti beállítások módosítása