Élet sója

Iskolabuszból lett hotel

2017. április 07. - Tünde Bagó

Egy hotel luxusát, egy kemping szabadságát és egy család vendéglátását ötvözi ez az iskolabuszból lett hotel, amely most éppen Ausztriában tartózkodik. S amelyben még te is foglalhatsz szobát akár húsvétra is! 

The_Nomads_Bus_97458c79041df1bf_600x400.jpg Fotó: http://www.letsbenomads.com/

Ha túl sok utazásos oldalt, hotelt nézegetsz a keresődben, vagy a közösségi oldalakon, akkor állandóan ilyen témájú hirdetések, cikkek ugranak a szemed elé. Így történt, hogy egyszercsak egy iskolabusz lopódzott be a látóterembe. Imádom ezeket az amerikai buszokat, s sokszor álmodoztunk már arról a férjemmel, hogy milyen szívesen átalakíttatnánk egy ilyen járgányt utazó lakássá. 

noma__d_busz_3_600x400.jpg Fotó: http://www.letsbenomads.com/

 Egy belga család megvalósította az álmunkat, de nem voltak annyira önzőek, hogy csak a maguk kényelmére gondoljanak, hanem másokat is invitálnak az egykori iskolabuszba. Igazából megint itt egy fantasztikus vállalkozási ötlet, hiszen ők úgy keresik meg az utazásaik árát, hogy közben maguk is élvezik az azt. 

A recept egyszerű: végy egy nagyméretű járgányt, alakítsd át úgy, hogy legyen benne vendégágy, fürdőszoba, konyha, étkező, lehetőleg két bejárat, szereld fel mindennel, amire egy utazás során szükség lehet, s tedd ki az Airbnb vagy más szállásoldalakra, mint kiadó szobát. Ja ne felejts el egy szuper nevet adni neki és az sem hátrány, ha kimész a vendégért a reptérre, majd főzől neki egy finom vacsit szabadtűzön vagy a kis konyhádban, amelyet gitárszó mellett közösen elfogyasztatok.

noma__d_busz.jpg Fotó: http://www.letsbenomads.com/

Tim és Valerie éppen ezt csinálják. Utazgatnak, közben vendéget fogadnak, izgalmas tájakon járnak, fantasztikus emberekkel ismerkednek meg, s közben még a lakbérre és a benzinre sincs gondjuk. Kis vállalkozásuk éppen annyit hoz, amennyi a mindennapokra elég. 

A Let's be Nomads projekt már több, mint egy éves, bejárták vele Európát, s most májusig Ausztriában utazgatnak, nyáron pedig irány Norvégia. Ha hiszitek, ha nem, áraik jóval a szállodai árak alatt vannak, persze, aki kicsit is szeret elnyújtózni az ágyon, vagy befeküdni egy nagy kád vízbe, annak nem a nomád busz lesz a kedvence. Azok, akik viszont szeretik a kalandot, s kíváncsiak egy belga család életére, imádni fogják a sárga iskolabuszt. 

Weboldalukon ti is könnyedén foglalhattok pár éjszakát a mozgó Nomád Hotelben itt

S a családfő idegenvezetésével ebből a videóból a hotel rejtekhelyeire is fény derül. 

 

Kalandra fel, én megnéztem, még vannak szabad helyeik áprilisra, májusra Ausztriában, s nyárra Norvégiában.

Jó utat az iskolabuszból lett hotelen!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr2912782398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
iskolabuszbol_lett_hotel
süti beállítások módosítása