Élet sója

Ünnepi gondolat

2011. december 24. - Tünde Bagó

Felejtsétek el most a hétköznapokat, csak a jóra és a szépre gondoljatok. Van pár nap, ami a nyugalomé és a békéé, a szívekben és a hangulatokban egyaránt. Forduljatok mindenki felé nyitott szívvel és füllel, most kérdezzétek meg azt is a "hogylétéről", akit nem szoktatok, beszéljetek olyan dolgokról, emlékekről, érzésekről, amelyekről máskor nem. Küldjetek egy gondolatot a fa alól azoknak, akik nem lehetnek ott, s raktározzatok el apró képeket a karácsonyról, az emberekről.

Minden évben teszek valami újat a fára, a sok régi kis dísz mellé, ezzel jelzem, hogy az emlékek legalább olyan fontosak, mint a jelen és a jövő, s fordítva. Szeretem csak úgy nézni a fát, s arra gondolni, hogy most millió, s millió ember ugyanezt teszi, így kicsit egynek érezhetem magammal azokat, akik hasonló kultúra szülöttei.

Karácsony reggel számba veszem a sok szép ajándékot, azokat is, amelyeket az egész év adott Nekem. Ez a blog is ennek az évnek az ajándéka. Ajándékba adom hát Nektek jövőre is az írásaimat, hogy ajándékot kapjak az írás öröme és az olvasók visszajelzései által.

Békés, boldog Karácsonyt kívánok, minden kedves Olvasómnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr2412781628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
unnepi_gondolat
süti beállítások módosítása