Élet sója

Időt adni ajándékba

2015. december 24. - Tünde Bagó

Középkori vár, középkori helyiségében ültem tegnap, munkahelyem, a Boden-tó egyik iskolájának karácsonyi ebédjén. Az épületben a kinti tavaszias időjárás ellenére karácsonyi hangulatot teremtettek az étterem dolgozói, asztalunkon gyertya égett, s a német mézeskalács illata járta át a helyiséget.

Igazgatónktól kaptuk talán az adventi időszak legszebb ajándékát, amit most én is továbbadok nektek. Nem csomagot, nem pénzt, hanem ő az időt adta nekünk ajándékba. Azzal, hogy most, ebben a szünetben különösen figyeljünk oda az időre. Mire költjük el időérméinket? Kinek adunk belőle?

Legyen az idő az, amit szeretteinknek adunk karácsonykor. Legyen időnk meghallgatni őket, legyen időnk csak úgy velük együtt hallgatni, legyen időnk együtt örülni, együtt nevetni, együtt játszani. Legyen időnk élvezni minden pillanatot együtt, legyen időnk az ételek élvezetére, a fa díszítésére, az éneklésre, gyermekeink, szüleink mosolyára. 

S ne felejtsünk el a nagy ünnepi készülődés, az ünneplés alatt saját magunkra is időt szánni. Legyen időnk egy kis csendre, egy kis magányra, egy kis gondolkodásra, egy kis kényeztetésre, élvezetre és belső ünneplésre. 

Mert most a nyugalom ideje, a csend ideje van. Kifújni a levegőt, nem rohanni, élvezni az együttlétet, a világ csendjét. 

Tegyetek ti is így kedves Olvasóim az ünnepek alatt! 

Az Élet sója blog ezzel a tündéri kis francia városban Colmarban, advent idején készült fotóval kíván nektek Boldog Karácsonyt és köszöni meg, hogy 2015-ben megajándékoztátok érdeklődésetekkel. 

karacsonyi_lap_eletsoja_small_600x444.jpg Fotó: dr. Szalai Krisztián

Nagy örömmel készítettem nektek az adventi sorozat minden epizódját. Végig élveztem a naponta újabbnál-újabb országokat és országimázs videójukat. Sok értékes információra tettem szert, s nagyon sok új célpont került ki vágyaim listájára, remélem nálatok is hasonlóan történt!

 Rendkívül boldog vagyok, hogy ebben az időszakban is minden bejegyzést több százan, több ezren olvastatok. A játékban 109 olvasóm vett részt, sajnos nem mindenki volt elég kitartó, így nem válaszolt valamennyi kérdésre. S bizony nem minden kérdés volt egyszerű, voltak benne becsapósak is. A 28 olvasó, aki mind a 22 kérdésre helyesen válaszolt, került bele a "kalapunkba", s a videón láthatjátok, amint kihúzom a nyertes nevét és e-mail címét. 

IMG_1084 from Élet sója blog on Vimeo.

 A nyertes az alábbi svájci csokoládécsomagot nyerte, amelynek elküldéséről vele e-mailben egyeztetünk. 

csokik_a_nyertesnek_small

Boldog karácsonyt és sok időt kíván az Élet sója blog!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr1212782088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi76 2015.12.24. 12:50:40

Gratulálok Melindának a nyereményért! Nagyszerű volt a játék, minden percét élveztem. És jó volt végre Téged is látni a sorsolás alkalmával. :)Kívánok boldog karácsonyt Nektek és kellemes időtöltést a szeretteitekkel. Üdv, Ildi

Bagó Tünde 2015.12.24. 12:56:04

Kedves Ildi! Nagyon köszönöm, hogy játszottál, ott voltál az esélyesek között, mert minden kérdésre jól válaszoltál. Örülök, hogy élvezted a játékot. Én is boldog ünnepeket kívánok Neked és családodnak. Üdv: Tünde
idot_adni_ajandekba
süti beállítások módosítása