Élet sója

Az utolsó adventi örömmorzsa

2012. december 24. - Tünde Bagó

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Olvasóim!

Az adventi naptár és időszak a végéhez ért, s most kezdődik az ünnep. Remélem sikerült egy kevés kis örömöt adnom Nektek a napi örömmorzsákkal. Igyekeztem a blog témájához kapcsolódó írásokat közzétenni, s olyanokat, amelyek szebbé teszik a rohanó, negatív világot. Sok pozitív visszajelzés érkezett tőletek, s az oldal látogatottságának állandóan magas szintje is azt mutatta, hogy sok olvasónak tetszett és visszatért mindennap. Örülök, s számomra ez volt egy igazi ajándék Tőletek.

A Velez Karola által készített csodálatos adventi naptár apró zsákocskái alatt végül kirajzolódott egy vers, amellyel az Élet sója blog kíván nagyon boldog és békés ünnepet az olvasóinak:

Karácsonyi ajándék ötleteim: az ellenségednek megbocsátás, az ellenfelednek türelem, a barátodnak szeretet, a partnerednek szívesség, mindenkinek jóindulat, minden gyermeknek egy jó példa, magadnak tisztelet.

Oren Arnold

S íme a naptáron is a vers:

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr6612781708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
az_utolso_adventi_orommorzsa
süti beállítások módosítása