Élet sója

Szerelem 2700 méteren lógva

2015. február 15. - Tünde Bagó

Kivenni egy hotelszobát, bérelni egy házat, vagy egy hajót - utazási iroda segítségével - mindenki tud. Az olyan snassz! Na jó, persze az is lehet nagyon attraktív, de az igazán vagány dolgokhoz bátorság kell!

Lenne bátorságod egy sífelvonó kabinjában éjszakázni 2700 méter magasan a szerelmeddel?

kabin 1

Persze fürdőszoba nincs, de 360 fokos panoráma a francia Alpokra van. S garantáltan csak te és a párod vagytok a kabinban.

kabin2

A szédüléssel küzdők persze kíméljék meg magukat ettől a kihívástól, de akinek lételeme a magasság az most azonnal pályázza meg az Airbnb online szállásfoglalásokkal foglalkozó weboldal által február 25-ig nyitva álló lehetőséget. Ha találtok egy frappáns okot, hogy miért is szeretnétek eltölteni egy éjszakát az Alpok felett lógva egy kabinban, akkor megnyerhetitek azt. Hajrá!

S amennyiben nem nyernétek, akkor időzzetek el az Airbnb oldalán, ahol 190 ország, 34ezer városában és különböző helyein találhattok jobbnál jobb szállásokat (már magyar nyelvű oldalon is). Laknál egy kastélyban, vagy csak egy kastélyszobában? Itt lehetséges!

Bérelhetünk ugyanakkor fára épített kunyhót, fjord partján álló norvég piros házat, világítótornyot, egy egész szigetet, vagy egy komplett szélmalmot is akár.

szélmalom szállás

Nem tudnátok most olyat kérni, amit itt nem találnátok meg. Elképzelhető, hogy a kastélyban éppen ott lakik a tulajdonos is, s te is kaphatsz a reggeli kávéjából. Lehetséges, hogy csak is ti vagytok a kibérelt szigeten, de élvezheted Provence szépségét egy század eleji lakókocsiból.

lakókocsi

A szálláshelyek teljesen privátok, s talán éppen ez teszi izgalmassá. Megismerkedhetsz a helyiekkel, szomszédokkal, kaphatsz segítséget a hely felfedezéséhez, teljesen autentikus lakásban nyaralhatsz. A szállásadókat mindenkinek értékelnie kell, így könnyen informálódhatunk. A weboldal a regisztrált vendéglátókat leellenőrzi, s beazonosítja. Azaz a csalás veszélye elég csekély. A fizetés is több oldalról van bebiztosítva.

Kalandra fel, s térjünk le az eddigi útról, próbálkozzunk valami újjal, mert a világon az egyik legjobb dolog vendégségbe menni és vendéget fogadni!

A fotók forrása az Airbnb oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr8812781888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
szerelem_2700_meteren_logva
süti beállítások módosítása