Élet sója

Útiterv is jár az útikönyv mellé

Beszélj rá valakit a Bodeni-tóra!

2018. december 02. - Tünde Bagó

Beszéld rá magad vagy szeretteidet a Bodeni-tóra!

Az egyetlen magyar nyelvű útikönyvben mindent megtalálsz ahhoz, hogy meghódítsd a három ország partját simogató tavat.

S most, az adventi időszakban minden könyv mellé egy ötnapos részletes útiterv is jár tőlem, a könyv szerzőjétől, a térség hivatalos idegenvezetőjétől!

ko_nyv_te_len_4_ko_zepes_kicsik_1.jpg

Ha ez még nem lenne elég ajándék karácsonyra, akkor eláruljuk, hogy a könyv megvásárlásával egy játékban is részt veszel, amellyel kétnapos személyes idegenvezetést nyerhetsz. Két napig fogom a kezed és elmesélem, megmutatom, feltárom neked a Bodeni-tó titkait.

Bodeni-tó, ahol kart karba öltve jár a történelem, a sport, a gasztronómia és a természet. Nincs kétséged ugye, hogy ez az a hely, amit legalább egyszer neked is látnod kell. Ha kétségeid vannak, akkor olvass bele a cikkeimbe itt a blogon, amelyek a környékről szólnak.

h17_kicsik.jpg

A könyvet megrendelheted a Publió kiadótól itt vagy megvásárolhatod a Líránál itt, a Librinél itt online és persze az áruházaikban is személyesen.

Hogyan kapod meg az ajándékodat?

Amennyiben a könyváruházkban veszed online vagy személyesen, akkor küldj egy másolatot a blokkról vagy számláról e-mailben az eletsojablog@gmail.com e-mail címre és már küldjük is a részletes ötnapos útitervet és egyben bele is kerülsz az esélyes nyertesek kalapjába, amelyből karácsonykor kisorsoljuk azt, aki a kétnapos idegenvezetést is megnyeri.

A Publió Kiadónál rendelők a regisztrációnál megadott e-mail címre kapják meg azonnal az útitervet! S a játékban természetesen ők is részt vesznek!

Ha külföldön élsz, akkor keress engem a könyv szerzőjét a fenti e-mail címen (eletsojablog@gmail.com), vagy az Élet sója blog facebook oldalán üzenetben és a lehető leggyorsabban eljuttatjuk neked a könyvet és az útitervet.

Inspiráld a családodat és barátaidat azzal, hogy készen teszel a karácsonyfájuk alá egy útitervet a Bodeni-tóhoz!

Csodás adventi időszakot kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://eletsoja.blog.hu/api/trackback/id/tr1814411478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
utiterv_is_jar_az_utikonyv_melle
süti beállítások módosítása